Dienstverleners

Hier vindt u een overzicht van de diverse zaken waarmee de dienstverleners van dit portal u kunnen ondersteunen.

Bij TRANSFER Latin Business Consultancy kunt u terecht voor lokale marktinformatie en exportondersteuning in de vorm van individueel marktonderzoek, partnerselecties en sectorstudies.
TeamOn Investments investeert in Spaanse productiebedrijven met een omzet van tussen de €10 en €50 miljoen. Als co-investeerder profiteert u van de waarde creatie die door de interim managers van teamOn gerealiseerd wordt.
HULSEWÉ & MULDER Real Estate Advisors is vastgoed adviseur, gespecialiseerd in Spaans onroerend goed.
Bij IFAR kunt u terecht voor uw verzekeringen. Deze onafhankelijke verzekeringsmakelaardij is gevestigd in Spanje en bemiddelt voor haar klanten, zowel particulieren als ondernemingen, met de vijftien grootste verzekeraars in Spanje. 
Transfer Business Administration Services (Transfer BASE) biedt ondersteuning op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, belastingaangifte en aanverwante diensten aan buitenlandse ondernemingen en particulieren gevestigd of actief in Spanje.
De Haan & Mulder helpt ondernemingen en particulieren bij het oplossen van juridische vraagstukken die ontstaan op het snijvlak van de Nederlandse en Spaanse cultuur.
HULSEWÉ & MULDER Real Estate Advisors is vastgoed adviseur, gespecialiseerd in Spaans onroerend goed.