Marktonderzoek en partnerselectie

Sinds 1996 is Transfer Latin Business Consultancy toonaangevend
in het bieden van exportondersteuning aan Nederlandse ondernemingen
die gebruik willen maken van de vele marktkansen in de Spaans-,
Portugees- en Franstalige landen van Europa en Latijns-Amerika.

Als partner van o.a. het Ministerie van Economische Zaken, Kamers van Koophandel, brancheverenigingen, Nederlandse Ambassades, Consulaten én het Nederlandse bedrijfsleven verrichten wij onderzoek in Spanje, Portugal, Frankrijk, Argentinië, Brazilië, Chili en Mexico. 

Transfer Latin Business Consultancy ondersteunt bij het doeltreffend betreden van de Spaanse, Franse, Portugese en Latijns-Amerikaanse afzetmarkten door middel van lokale marktinformatie, exportondersteuning en juridisch advies. Naast het organiseren van handelsmissies in opdracht van overheid en bedrijfsleven verlenen wij tevens ondersteunende diensten als individueel marktonderzoek, partnerselecties, sectorstudies, exportconsultancy en juridisch- en boekhoudkundig advies.

Transfer staat voor hoge kwaliteit en doelgerichte dienstverlening, hetgeen de kans op succes in Latino-markten aanzienlijk vergroot en bespoedigt. Teneinde onze opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn staat ons lokale netwerk in Latijns Amerika, het Iberisch Schiereiland, Frankrijk en de Benelux tot uw beschikking.