Verzekeringen

Een verzekerde toekomst voor uw bedrijf, of persoonlijke situatie waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verzekeringen in Spanje? Dat is het doel van IFAR SL .

We zijn een in Spanje gevestigde onafhankelijke verzekeringsmakelaardij. Dat wil zeggen dat we bemiddelen tussen de vijftien grootste verzekeraars in Spanje, en onze klanten, dit zijn zowel particulieren als ondernemingen. IFAR SL richt zich specifiek op Nederlanders in Spanje om een service te leveren in eigen taal op een manier zoals men dit in Nederland gewend is.

Door de jarenlange ervaring met de Spaanse verzekeringenmarkt kan IFAR SL het meest geschikte verzekeringsproduct voor uw situatie aanbieden met bijbehorende begeleiding. Dit betekent voor u zekerheid, gemak en een partij waarop u kan rekenen.

IFAR heeft met haar dynamische team van specialisten kwaliteit & service hoog in het vaandel en ziet het als uitdaging om, vanwege haar onafhankelijke positie, bij diverse maatschappijen de beste condities en een scherpe premie uit te onderhandelen.

Samengevat biedt IFAR u:
• Betrouwbaarheid, dit is de basis van professioneel zaken doen
• Kennis van zaken om de meest geschikte verzekering voor u te selecteren
• IFAR "verzekert u": kwaliteit en service
• De rust om in eigen taal en cultuur uw verzekeringszaken te kunnen verzorgen
• Met specialisten in Barcelona en Madrid is IFAR altijd goed bereikbaar.