Uitnodiging Meet & Greet JUST INNOVATE ASSEN in Barcelona

04.11.2014

Netherlands Business Support Office Barcelona en de Noord-Nederlandse stad Assen nodigen u van harte uit voor een Meet & Greet tijdens de Smart City World Expo in Barcelona. Noord-Nederland maakt een snelle ontwikkeling door op het gebied van High Tech Systems and Materials. De stad Assen profileert zich specifiek als Smart City. Wij bieden de stad aan als een living lab, willen u graag kennis laten maken met een unieke testfaciliteit, genaamd Sensor City.

In de stad is een grootschalig stedelijk meetnetwerk gerealiseerd waarmee verschillende, praktisch bruikbare, toepassingen van complexe sensorsystemen kunnen worden ontwikkeld. Als proeftuin en etalage voor toepassing van sensorsystemen vormt het een faciliteit die met recht uniek is in de wereld.

We vertellen u graag over de mogelijkheden die Living Lab Assen biedt om producten en diensten die oplossingen voor morgen betekenen te testen en te valideren. Waar moet u aan denken? Aan producten en diensten op het terrein van zorg, veiligheid, mobiliteit, geluid en energie. Ervaar op welke kennis- en onderzoeksinstellingen en samenwer kingspartners u een beroep kunt doen. Laat u informeren over bestaande innovatieve bedrijven en verken allianties om de potentie van Living Lab Assen ten volle te benutten. Kortom maak kennis met JUST INNOVATE •  ASSSEN. 

We zijn trots op onze innovaties. Op een ontwikkelde sensor die ’s nachts waakt over het welzijn van dementerende bejaarden, op een mobiliteitsexperiment dat leerde dat automobilisten met behulp van sensortechnologie hun rijgedrag ingr ijpend aanpasten, op studenten die baanbrekend onderzoek doen naar de ontwikkeling van een urinesensor. En wist u bijvoorbeeld dat in Assen concepten worden getest om stropers die het in het Paul Kruger park (Zuid-Afrika) hebben voorzien op neushoorns met een geluidsdetectie systeem op te sporen?

Nieuwsgierig geworden en meer weten over JUST INNOVATE •  ASSEN? We ontmoeten u graag tijdens onze Meet & Greet: 

Datum: 19 november 2014

Tijdstip: 19:00-20:30 uur

Locatie: Hotel Princesa Sofia | Pl. Plus XII 4 - 08028 Barcelona, España 

Thema: Drink, Think and Talk

To view the original invitation click HERE